twitter

Thursday, 30 June 2011

sok lari 1 MALAYSIA

esok ada larian 1 mlsia
lpas tu ada kwn kta yg esok lepas lri kena kmas kelas
aduuii... pning lar,
ak x ksah la klau nk g kms klas,
tpi klau nk g kmas klas kna g lari gak
tak kuasa la nk lri2 ni,
da le kna dtg pkul 7 , ishhh
mlas la nk gi...
da la kja sekolh belambak ..

Thursday, 23 June 2011

huh.. dah lma x update blog ni
rsa mlas nak update2 blog ni
hihihi..

skang ni kulit kta da gelap balik
huhuhu , sdey sgt
 sbb msa cuti tu pak sedra ajk gi pd , 
apalagi mndi laut la..

sebenarnya kta mls nk mndi , sbb akan tau pe 
akan trjdi strusnyerr....
tpi sbb kan sronok tgk diorng mndi,
jdi jeles pulak....

 Tpi blum habis lagi,
 lpas pgi PD diorng ajk plak gi tlok sngin..
adooiiii......

Kta mls nak cite agi korang pon tau
apa yg trjdi kt kta skng ni..
okla , salam

Saturday, 23 April 2011

sekali lagi... :'(

hhuuu....
leerr... da nak periksa balik la..
cedihnyerr
rasa macam sekejap je , macam bru semalam je lepas peksa awal tahun..
kena study lagi.. :'(
takut la..
da la peksa awal tahun tak brapa nak bagus..
hhmmmm....
k. la chow

Wednesday, 13 April 2011

.... :'(

             aarrrgghhh!!!
     kenapa tiba-tiba perut SIS nie meragam lak....
     ntah la sebab apa ..
     SIS pon tak le nak pastikan sebab apa,
     sama ada SIS tengah lapar atau
     perut SIS ni tengah padat sangat...
        tapi yang pasti sekarang ni 
      SIS betul-betul tak selesa sangat!!!!
     emmm..
      k la.. babai...

Sunday, 10 April 2011

Tuesday, 5 April 2011

uNtItLeD:)

Tadi pagi tadi cikgu suruh kitorang yang dapat hadiah untuk
hari anugerah sabtu ni pegi Rumah Rehat Cempakasari...
sebab ada raptai untuk ambik hadiah..
So, kitorang pon pergilah ke sana..
tapi yang tak best nyer kena jalan kaki pulak..
hhmmm....
terpaksalah pegi jugak..
Tapi yang tak best nyerr.. 
punyalah lama duduk dalam rest house tu, 
tiba2 cikgu kata tak jadi pulak..
esok raptai nyer..
eee.. geram tol SIS masa tu ..
tapi takpe, sebab cikgu kata esok satu hari raptai kat rest house tu..
yeaahhh!!!
tapi tak tau la jadi ke tak , ntah2 sama macam hari ni..
dah la panas ..
air-cond punyalah banyak.. satu pun tak bukak..
oklah..
SIS nak chow dari laptop ni, TATA!!


p/s: SIS tgh lapar sangat ni lepas 'ketuk' keyboard ni lama sangat .. :)

Monday, 4 April 2011

Oh, My Results..

pagi tadi SIS baru dapat result periksa yang baru ni..
hehe.. tak leh bagitau.. RAHSIA
tapi kedudukan lam kelas blum tau lagi..
sebenarnya SIS nak sangat nak jadi top 10 
itu pun kalau dapat
sebab tahun ni ramai sangat pesaing.. susah laa
emmm.. kalau SIS tak dapat juga top 10 tu 
kena la cuba waktu periksa yg akan datang 
OK.. thats all..TATA

Friday, 1 April 2011

lagu e.t da ade mv da.. :)


lam video ni kt prry x la sexy sgt,
tapi yg alien 2 lak yg nampak sexy..
hihihi.

Thursday, 31 March 2011

fb yg patut di buang!!

SIS x tau la minah mana la ni.. x ingin nk tau pon
dia ni memang kurang ajar tol la
korang jangan sekali2 add or approve dia kalau dia add korang
tak guna tol
Kawan-kawan jom kita pakat-pakat report minah indon kat pengurusan facebook.Lagi ramai buat report lagi cepat profile minah ni ditutup.Ini cara nk bt report.

Link utk ke profile budak kristian ni http://www.facebook.com/profile.php?id=100002227536150

Share gambar ni kat kawan-kawan yg lain ye


p/s:Minah ni telah menghina Nabi Muhammad dan islam kita
klik gambar kalau nak besarkan..

Tuesday, 29 March 2011

sakit kena cucuk..

semalam SIS kena cucuk HPV..
masa mula2 2 tak ada lah sakit sangat..
tapi bila da lama sangat, fuuuhhhhh
'sedap' tol rasenyer..
nasib baik la tak menitik air mata SIS , kalau x
buat segan jerr...

p/s: SIS sbnarnya kna suntik yg ke-3 a.k.a yg terakhir , tpi mcm yg k-3 ni sakit sangat la..

Friday, 25 March 2011

BRUNO MARS!!! datang Malaysia

nanti bruno mars ada datang Malaysia!!!!
seronoknyerr!!!

saya suka sangat dengan bruno mars 2 ..
suara dia unik a.k.a merdu sangat...
GRENADEEE..
lgu dia yg pling saya suka .. Lazy song too..

artis kacukan filipina-america ni datang Malaysia pada 10 april 2011 nanti..
kat PWTC, KL ..

love u BRUNO MARS..


muka dia boleh tahan la..
tak de la hensem sgt @ buruk
biasa 2 je..
tpi saya suka..

cmna la die leh nyanyi


ramai yg kata suara dia x best..
sebenarnya saya pon rase suara dia mmg ta bez pon
mcm sengau pon ada ...
itu pndapat sya la .
x tau la org laen cmne la.. tpi mmg x best la..
SAKIT TLINGA DGR SORE DIE


Selena Gomez & The Scene - Who Says



always lurve her <3<3

cejukk.....

tadi mak SIS pegi antar my bro tuisyen..
lps 2 mk siss sruh la SIS angkat bju yg mk SIS sidai  ble ujan..

TAPII...............

ble da ujan bru SIS ingat nk angkat :'(

tpi nsib baek waktu SIS angkat bju 2 x de sape kat umah
hihihi...

TUNGGU LA BILA MAK SIS BALEK ..
KNA LA BEBEL NNTI :'(