twitter

Tuesday, 5 April 2011

uNtItLeD:)

Tadi pagi tadi cikgu suruh kitorang yang dapat hadiah untuk
hari anugerah sabtu ni pegi Rumah Rehat Cempakasari...
sebab ada raptai untuk ambik hadiah..
So, kitorang pon pergilah ke sana..
tapi yang tak best nyer kena jalan kaki pulak..
hhmmm....
terpaksalah pegi jugak..
Tapi yang tak best nyerr.. 
punyalah lama duduk dalam rest house tu, 
tiba2 cikgu kata tak jadi pulak..
esok raptai nyer..
eee.. geram tol SIS masa tu ..
tapi takpe, sebab cikgu kata esok satu hari raptai kat rest house tu..
yeaahhh!!!
tapi tak tau la jadi ke tak , ntah2 sama macam hari ni..
dah la panas ..
air-cond punyalah banyak.. satu pun tak bukak..
oklah..
SIS nak chow dari laptop ni, TATA!!


p/s: SIS tgh lapar sangat ni lepas 'ketuk' keyboard ni lama sangat .. :)

No comments:

Post a Comment