twitter

Saturday, 23 April 2011

sekali lagi... :'(

hhuuu....
leerr... da nak periksa balik la..
cedihnyerr
rasa macam sekejap je , macam bru semalam je lepas peksa awal tahun..
kena study lagi.. :'(
takut la..
da la peksa awal tahun tak brapa nak bagus..
hhmmmm....
k. la chow

Wednesday, 13 April 2011

.... :'(

             aarrrgghhh!!!
     kenapa tiba-tiba perut SIS nie meragam lak....
     ntah la sebab apa ..
     SIS pon tak le nak pastikan sebab apa,
     sama ada SIS tengah lapar atau
     perut SIS ni tengah padat sangat...
        tapi yang pasti sekarang ni 
      SIS betul-betul tak selesa sangat!!!!
     emmm..
      k la.. babai...

Sunday, 10 April 2011

Tuesday, 5 April 2011

uNtItLeD:)

Tadi pagi tadi cikgu suruh kitorang yang dapat hadiah untuk
hari anugerah sabtu ni pegi Rumah Rehat Cempakasari...
sebab ada raptai untuk ambik hadiah..
So, kitorang pon pergilah ke sana..
tapi yang tak best nyer kena jalan kaki pulak..
hhmmm....
terpaksalah pegi jugak..
Tapi yang tak best nyerr.. 
punyalah lama duduk dalam rest house tu, 
tiba2 cikgu kata tak jadi pulak..
esok raptai nyer..
eee.. geram tol SIS masa tu ..
tapi takpe, sebab cikgu kata esok satu hari raptai kat rest house tu..
yeaahhh!!!
tapi tak tau la jadi ke tak , ntah2 sama macam hari ni..
dah la panas ..
air-cond punyalah banyak.. satu pun tak bukak..
oklah..
SIS nak chow dari laptop ni, TATA!!


p/s: SIS tgh lapar sangat ni lepas 'ketuk' keyboard ni lama sangat .. :)

Monday, 4 April 2011

Oh, My Results..

pagi tadi SIS baru dapat result periksa yang baru ni..
hehe.. tak leh bagitau.. RAHSIA
tapi kedudukan lam kelas blum tau lagi..
sebenarnya SIS nak sangat nak jadi top 10 
itu pun kalau dapat
sebab tahun ni ramai sangat pesaing.. susah laa
emmm.. kalau SIS tak dapat juga top 10 tu 
kena la cuba waktu periksa yg akan datang 
OK.. thats all..TATA

Friday, 1 April 2011

lagu e.t da ade mv da.. :)


lam video ni kt prry x la sexy sgt,
tapi yg alien 2 lak yg nampak sexy..
hihihi.