twitter

Thursday, 31 March 2011

fb yg patut di buang!!

SIS x tau la minah mana la ni.. x ingin nk tau pon
dia ni memang kurang ajar tol la
korang jangan sekali2 add or approve dia kalau dia add korang
tak guna tol
Kawan-kawan jom kita pakat-pakat report minah indon kat pengurusan facebook.Lagi ramai buat report lagi cepat profile minah ni ditutup.Ini cara nk bt report.

Link utk ke profile budak kristian ni http://www.facebook.com/profile.php?id=100002227536150

Share gambar ni kat kawan-kawan yg lain ye


p/s:Minah ni telah menghina Nabi Muhammad dan islam kita
klik gambar kalau nak besarkan..

Tuesday, 29 March 2011

sakit kena cucuk..

semalam SIS kena cucuk HPV..
masa mula2 2 tak ada lah sakit sangat..
tapi bila da lama sangat, fuuuhhhhh
'sedap' tol rasenyer..
nasib baik la tak menitik air mata SIS , kalau x
buat segan jerr...

p/s: SIS sbnarnya kna suntik yg ke-3 a.k.a yg terakhir , tpi mcm yg k-3 ni sakit sangat la..

Friday, 25 March 2011

BRUNO MARS!!! datang Malaysia

nanti bruno mars ada datang Malaysia!!!!
seronoknyerr!!!

saya suka sangat dengan bruno mars 2 ..
suara dia unik a.k.a merdu sangat...
GRENADEEE..
lgu dia yg pling saya suka .. Lazy song too..

artis kacukan filipina-america ni datang Malaysia pada 10 april 2011 nanti..
kat PWTC, KL ..

love u BRUNO MARS..


muka dia boleh tahan la..
tak de la hensem sgt @ buruk
biasa 2 je..
tpi saya suka..

cmna la die leh nyanyi


ramai yg kata suara dia x best..
sebenarnya saya pon rase suara dia mmg ta bez pon
mcm sengau pon ada ...
itu pndapat sya la .
x tau la org laen cmne la.. tpi mmg x best la..
SAKIT TLINGA DGR SORE DIE


Selena Gomez & The Scene - Who Says



always lurve her <3<3

cejukk.....

tadi mak SIS pegi antar my bro tuisyen..
lps 2 mk siss sruh la SIS angkat bju yg mk SIS sidai  ble ujan..

TAPII...............

ble da ujan bru SIS ingat nk angkat :'(

tpi nsib baek waktu SIS angkat bju 2 x de sape kat umah
hihihi...

TUNGGU LA BILA MAK SIS BALEK ..
KNA LA BEBEL NNTI :'(